OM OSS

OCKHAM Kompetensförmedling


Vi har jobbat med kompetensutveckling i över 20 år.

Vi tar fram den utbildning du och din organisation behöver. Vårt omfattande nätverk av konsulter och instruktörer gör att du alltid får tillgång till rätt kompetens .

Ockham vem var det?

Franciskanermunken William Ockham (1285-1347) var den som formulerade teorin om att man inte ska krångla till saker i onödan.  "Non est ponenda pluralitas sine necessitate" Skär bort det som inte behövs, Ockhams rakkniv.

Istället för en rakkniv har vi valt en schweizisk armékniv som symbol för vår verksamhet - den kan både skära bort onödiga kostnader och användas för att producera den optimala utbildningen.


Varför Ockham Kompetensförmedling?

Vi tar fasta på William Ockhams budskap som är aktuellt även i vårt moderna samhälle. Med bibehållen kvalité kan vi leverera de utbildningar du behöver för att lyfta din organisation utan onödiga kostnader.


Hur kan Ockham vara ett mer kostnadseffektivt val än traditionella utbildningsleverantörer?

Vi har t.ex. inga dyra lokaler som står tomma. Lämpliga lokaler hyr vi i samband med utbildningens genomförande. Precis som andra utbildare anlitar vi konsulter som arvoderas i samband med kurs. Du betalar kostnader som är knutna till din utbildning och behöver inte stå för outnyttjade resurser.Sagt om en av våra föredragshållare:

Tänk att ett så långtråkigt ämne som juridik kan vara så roligt och intressant. Fantastiskt bra föreläsare!


Håll dig uppdaterad!

Följ oss på facebook och twitter

Occamus Verksamhetsutveckling AB

Tel: 070 339 39 60

info@ockham.se